Vzkaz od Thovta

30.01.2023 10:48

 

 

 

 

 

Ráno se dívám z okna před dům. Na cestě na čtyřech metrech čtverečních sedí devět ptáků. Osm z nich jsou krásně zbarvení samečkové pěnkavy obecné a kousek dále od nich se krčí kos. Všichni sedí a nehýbou se. Vypadá to, že zkameněli; jako by se čas zastavil.

 

Takové nepřirozené situace si nelze nevšimnout. A jelikož mám mnohé zkušenosti s podobnými abnormalitami ze světa zvířat, vím, že tohle nemůže být náhoda, ale že se mám spojit s králem ptactva, Thovtem, což mi potvrzují i Kristovi služebníci.

 

Sotva si vše uvědomím, všichni ptáci mizí mávnutím kouzelného proutku, jako by sem nikdy nepřiletěli.

 

Po chvíli už za zavřenýma očima vidím přilétat známou  černou  třímetrovou postavu s křídly a hologramem ptačí hlavy nad sebou. Dnes Thovt vypadá vážně a hned začíná s promluvou ke mně, přičemž mi ukazuje děje z minulosti člověka.

 

„Od dávných dob se člověk stává nejen lovcem, pěstitelem, ale také chovatelem. Chová nejrůznější druhy zvířat včetně ptactva. Nikdy v minulosti se nedělo, že by jeho chovy napadl virus takzvané ptačí chřipky. Nenapadl je proto, že se v přírodě nevyskytuje. Nejinak je tomu i v současnosti. Aby virus mohl poškodit chov,  šířit se v něm, do jiných chovů a  do volné přírody, musí ho člověk přinést ve svých rukou,” sděluje mi král ptačí říše, která je součástí vesmíru zvířat, jehož vládce Horus představuje i jednu ze sedmi vesmírných bytostí, jež oživují celý stvořený vesmír.

 

A Thovt pokračuje:

 

„A nyní začíná účelové, bezohledné a brutální vybíjení stovek tisíc životů. Postoj člověka k hodnotě života vrhá váš národ a vlast do hlubokého a ještě drtivějšího sevření v područí temnoty.”