Pohádka pro dospělé

23.04.2020 14:12

 

 

 

Dnes mám za úkol napsat zase pár řádků. Sedím proto na zahradě, svoji tvář vystavuji slunci a čekám na impuls, který by mi naznačil, o čem má dnešní článek být.

Náhle nevěřím vlastním duchovním očím. Přede mě, kolem ohniště, přicházejí z lesa dva Soloni. Jeden, zcela světlý, táhne za sebou na nějakých nosítkách jiného Solona s poškozenou, do rezava spálenou, kůží, který leží a nemůže se téměř pohnout. No, co to má znamenat?

Jeho spálená jemnohmotná kůže se odlupuje a vůbec nevypadá hezky. Při pohledu na něho se mě zmocňuje velmi nepříjemný pocit. Přirozeně se proto obracím ke Kristu s prosbou o léčení Solona, jako to dělám při léčení lidí. Po chvíli se jeho tělo začíná narovnávat a kůže nabývá na světlosti.

„Děkuji ti. Důvod naší návštěvy ovšem není najít u tebe Kristovo Světlo. Přicházíme za tebou z Vyškova, protože je to kousek. Právě se zde totiž začalo s testy pět gé záření. Mě to zasáhlo v oblasti nákupních center.”

Hltám s lehounkou skepsí každé slovo své návštěvy.

 „Nevěříš nám? Pojď se podívat,” a už mě v duchu berou do Vyškova na parkoviště u obchodního domu.

„Co cítíš?” doléhají na mě přátelsky Soloni, abych se ihned vyjádřil.

Musím potvrdit, že okamžitě pociťuji nepříjemnou bolest uvnitř hlavy za očima a řezavý pocit hluboko v hlavě za nosem, jako při začínající rýmě. A to všechno přesto, že jsem tělesně zcela zdráv. Okamžité příznaky odpovídají popisu příznaků aktuálního světového virového onemocnění. Nestačím vycházet z údivu. Soloni dále vysvětlují.

„Teď se všude zavádějí tyto životu nebezpečné frekvence nejen v obchodních centrech, kde se stále shromažďuje obrovské množství lidí, ale také ve veřejných budovách, nemocnicích, autosalonech, benzínových pumpách. Největší nebezpečí čeká ve školách, kde právě toto pět gé záření nastupuje cestu své, zejména dětem fatální utrpení způsobující, existence. Nejenže přinese mnohé neobvyklé nemoci a trápení, ale stane se přímou příčinou neschopnosti se rozmnožovat, a s tím spojených těžkých onemocnění především uro-genitálního systému. Je nanejvýš nebezpečné, aby děti chodily do budov škol, a ještě více nebezpečí skrývá ve školách jejich nošení roušek přes obličej. Lidé by měli v zájmu zachování zdraví svých dětí i svého odmítnout život v těchto podmínkách, a svým postojem donutit své vlády k okamžité nápravě a vyvození zodpovědnosti. Napiš o tom hned článek.”

Přátelé, čtenáři, smysl našeho života se hlásí o slovo. Slyší ho někdo?